Block

ZASEBNOST IN PIŠKOTI

Ta pravila o varstvu osebnih podatkov določajo, kako INDIVIDA & Partnerji d.o.o., INDIVIDA Consultum d.o.o. in TITANIUM Direct d.o.o., (v nadaljevanju: upravljalci) pridobivajo, hranijo in uporabljajo vaše osebne podatke. Datum uveljavitve teh pravil o varstvu osebnih podatkov je 09.05.2018.

Identiteta in kontaktni podatki upravljavcev

INDIVIDA & Partnerji d.o.o.

Industrijska cesta 1, 1000 Ljubljana

T: 0590 81 460

E: info@individa-partnerji.si

Direktor: g. Daniel Gregorič

INDIVIDA Consultum d.o.o.

Industrijska cesta 1, 1000 Ljubljana

T: 0590 81 460

E: info@individa-partnerji.si

Direktor: g. Daniel Gregorič

TITANIUM Direct d.o.o.

Industrijska cesta 1, 1000 Ljubljana

T: 0590 81 460

E: info@individa-partnerji.si

Direktor: g. Daniel Gregorič

 

Nameni in vrste obdelave osebnih podatkov

Zgoraj naštete družbe osebne podatke uporabljajo:

  • za namene ustvarjanja in pošiljanja splošnih novic: ime in priimek, naslov, e-naslov, tel. številka;
  • za namene profiliranja in pošiljanja prilagojenih ponudb: ime in priimek, naslov, e-naslov, tel. številka, kraj bivanja, podatki iz borznega računa, pretekle navade oz. aktivnosti, ki sem jih opravil kot stranka;
  • za namene profiliranja in pošiljanja prilagojenih ponudb pogodbenih partnerjev: ime in priimek, naslov, e-naslov, tel. številka, kraj bivanja, podatki iz borznega računa, pretekle navade oz. aktivnosti, ki sem jih opravil kot stranka.

Komunikacijski kanali, ki jih upravljalci uporabljajo:

  • e-pošta;
  • navadna pošta;
  • sms sporočila;
  • telefonski klic.

Izjava glede varstva osebnih podatkov:

Vaše osebne podatke bomo obdelovali skladno z zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov, in sicer do vašega preklica. Vaše podatke bomo obdelovali z avtomatiziranimi sredstvi za oblikovanje profilov izključno za ponujanje produktov in storitev, ki so bolj personalizirani in pisani vam na kožo. Zaradi oblikovanja profilov in ponujanja bolj relevantnih produktov oz. storitev ne boste prikrajšani za nobeno od naših storitev. V primeru pošiljanja prilagojenih ponudb naših pogodbenih partnerjev, se zavezujemo, da vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tem pogodbenim partnerjem, temveč bomo njihova obvestila in ponudbe poslali sami na vaš naslov.

Vaše pravice glede obdelave osebnih podatkov:

Svojo privolitev lahko kadarkoli na enostaven način prekličete, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je izvajala do preklica privolitve, in sicer na enega od zgoraj navedenih kontaktnih podatkov. Prav tako lahko zahtevate dostop do svojih osebnih podatkov, popravek, izbris, omejitev obdelave, ugovor obdelavi in prenosljivost podatkov. V primeru kršitve vaših pravic se lahko s pritožbo obrnete na Informacijskega pooblaščenca Republike Slovenije.